Kanalgränd 1

Södertälje/Centrum

2 395 000 kr - Utgångspris

Typ: Lägenhet

Rum: 4

Bo-/Biarea: 89 kvm/-

Avgift: 5310 kr

Visning

    2018-10-28

    kl. 12:30 - 13:00

Boka visning

Fakta

Bud

Kontakta mäklaren om du vill lägga bud!

Budgivare Bud Tid

AAA-läge med 3 balkonger!

Uppskattar du morgonsol, eftermiddagssol & kvällssol? På ett av de bästa lägena i stan finns nu möjligheten att förvärva denna fina 4:a med hög "mysfaktor", högst upp i huset med 3 balkonger & kanalutsikt.

Detta är det optimala boendet för den urbana familjen som önskar närhet till all tänkbar service, stadens nöjesutbud, restauranger & kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!

Fakta

AdressKanalgränd 1
15171 Södertälje
Centrum
TypLägenhet
Lägenhetsnummer1202
UpplåtelseformBostadsrätt
Rum4
Boarea/Biarea89kvm/0kvm
AreakällaFöreningens information
Våning2 av 2
HissNej
ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggår1937
UppvärmningFjärrvärme
DriftkostnadBeräknat på 5 personer
El4 800 kr
Försäkring3 000 kr
Totalt7 800 kr
Kommentar driftkostnadDriftkostnader kan komma att ändras beroende på hur boendet nyttjas.
Andelstal i förening3.16274%
ÖvrigtTill lägenheten hör ett förråd. Tvättstuga över gård. Parkeringsmöjligheter finns i Tellusgaraget. Tv/Internet genom Com Hem.

Föreningen håller en 40-årig underhållsplan, för att se tidigare års investeringar och betydande underhåll, se årsredovisning 2017.

Lägenheten är pantsatt vilket innebär att säljaren löser sina lån på tillträdesdagen.

Observera uppgifter i objektsbeskrivningen kommer från säljaren, förvaltaren och föreningen, också att tänka på är att Bo- och biarean kan av olika anledningar vara felaktig. Om bo- och biarean är av betydelse för köparen uppmanas denne att själv vidta uppmätning. Övrig information är att energideklaration saknas, men enligt föreningens årsredovisning skall en sådan upprättas.
Månadsavgift5 310 kr inkl värme, VA, kabel-TV (Basutbud)
TillträdeEnligt överenskommelse
Pris2 395 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

Entré/HallEntré in till möblerbar hall med plats för skor & ytterkläder. Direkt till vänster finner man gästtoaletten som för tankarna till engelsk romantik.
Sovrum 1Sovrum 1 flödar i ljus & har direkt access till en mysig/lummig balkong med skyddat läge mot innergård. Detta rum passar också perfekt som kontor.
Sovrum 2Sovrum 2, vägg i vägg med sovrum 1 erbjuder ett behagligt ljusinsläpp från fönsterparti där ljuset spelar fint med den milda färgsättningen på väggarna. Här finns plats för rejäl säng, sängbord & garderober.
Kök/MatplatsI köket finns plats för hela familjen & morgonkaffet tas med fördel på den mysiga balkongen. Gott om arbetsyta & förvaring samt en maskinpark bestående av spis med keramikhäll, spisfläkt, ugn, micro (ingår ej i köp), kyl/frys & diskmaskin.
BadrumLjust & fräscht badrum med duschkabin, handfat & wc. Förberett för installation av tvättmaskin. Våtrumsmatta på golv.
VardagsrumStort & trivsamt vardagsrum som inbjuder till umgänge. Den generösa ytan bjuder in till olika alternativ till möblering. Här finns plats för soffgrupp, modell större, matsalsmöbler & lite till. Access genom dubbeldörrar ut till ännu en balkong som blir en naturlig plats att umgås på med de nära & kära.
Sovrum 3Sovrum 3 som gränsar mot vardagsrummet & vetter mot Kanalgränd upplevs som ljust & rymligt. Plats finns för enkelsäng, skrivbord/sminkhörna & övrig förvaring.

Förening

HSB Brf Polstjärnan

Föreningen innehar fastigheterna Polstjärnan 6, 7, och 8 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheterna byggdes om år 1980 och är fullvärdesförsäkrade (bostadsrättstillägg ingår) i Protector Försäkring ASA.

Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt och en lägenhet är hyresrätt. Föreningen upplåter också en lokal med hyresrätt. (enligt årsredovisning 2017).


För övrig information gällande underhållsplan etc. läs årsredovisning 2017

Ansvarig Mäklare

Fredrik Lindblad

Fastighetsmäklare

Direkt: 070 - 773 62 61

BilderLaddar karta...


Bredd: 500
Höjd: 300
Lat: 59.197207925
Long: 17.6282930374
Zoom: 18
Etikett: Bostaden
807