Varför anlita Happy Broker Mäklare 2.0?

Vi på Happy Broker arbetar efter vårt koncept mäklare 2.0 vilket innebär att vi alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller:

1
Kundkontakten

Att ha nöjda kunder är vårt allt. Vi ser till att jobba i team med våra kunder & anpassar alltid våra tjänster efter den enskilda individen. Under hela sälj/köpprocessen har våra mäklare en intensiv kontakt med kunden då återkoppling är vårt signum.

2
Flexibiliteten

Vi verkar på flera områden & kan därmed följa våra kunder då de byter marknad vilket innebär en trygghet för dig som säljare/köpare. Vår mobila arbetsmetod gör också att du som kund inte indirekt betalar för mäklarens flotta kontor & dyra bil. Vi anpassar alla moment i sälj/köp processen efter våra kunder & binder därmed inte upp dig som kund till ett enskilt kontor.

3
Tekniken

Vi använder oss av den senaste tekniken gällande mäklarsystem, digitala kanaler, värderingsverktyg, fototjänster etc. allt för att du som kund ska känna att du får den bästa produkten.

4
Miljön

Vi värnar om miljön & arbetar därmed kontinuerligt med hur vi kan påverka den i en positiv riktning. Förutom att vi valt bränslesnåla fordon till vår maskinpark så ser vi också till att inte värma upp några dyra kontor på de bästa lägena. Vår marknadsföring sker främst genom digitala kanaler för att hålla giftiga utsläpp på en lägre nivå.

5
Arvodet

Genom vårt koncept Mäklare 2.0 kan vi utan att tumma på kvalitén ge dig som kund mer för pengarna & erbjuda ett lägre arvode. Vad sägs om det?

Kontakta oss så berättar vi mer!

 
Skicka!
804
810