Sälja

Det finns en del att tänka på när det är dags att sälja sin bostad!

Låt oss ta det från början!


1
Mötet

Du funderar på att sälja? Vi börjar då med att träffas hemma i din bostad för en genomgång. Vår mäklare lyssnar på vad du har för funderingar, frågor & önskemål för att därefter anpassa en tjänst som blir den bästa just för dig. Du får en värdering av din bostad, vi förklarar marknadsläget, ger några goda råd på vägen & slutligen presenteras en riktigt bra offert.

Vi på Happy Broker hjälper dig gärna med en fri värdering.
2
Startskottet

När vi har kommit överens om att arbeta ihop tecknas ett uppdragsavtal & förberedelserna inför försäljningen börjar med att vi gemensamt sätter en tidsplan. Därefter börjar din mäklare arbetet med att boka fotografering, göra bostadsbeskrivning & planritning. Ev. kan också en besiktning eller energideklaration vara aktuell.

3
Marknadsföringen

Det är nu dags att marknadsföra ditt hem på vår hemsida happybroker.se, Hemnet, Facebook, Instagram & vi bearbetar också vårt spekulantregister. Vi har även möjligheten att annonsera i lokalpress.

4
Visningen

När det är dags för visning ser vi till att skylta upp ordentligt, trycka snygga objektsbeskrivningar, ta uppgifter på visningsdeltagare & göra vårt yttersta för att framhäva det bästa med din bostad.

5
Budgivningen

Efter att vi visat din bostad följer vi upp samtliga visningsdeltagare via telefon för att höra om intresse finns att ev. lägga ett bud. Din mäklare tar alla nödvändiga uppgifter av samtliga budgivare för att kunna presentera en trygg & transparent budgivning. Säljare & visningsdeltagare får information om bud via sms samt löpande information om när det börjar närma sig ett avslut.

6
Målet

När budgivningen är klar träffas säljare, köpare & mäklare på lämplig plats för kontraktsskrivning. Observera att säljaren alltid har rätt att välja sin köpare & har därmed s k fri prövningsrätt. Känns allt bra för bägge parter så upprättar mäklaren alla nödvändiga dokument & går igenom kontraktet klart & tydligt samt informerar om hur betalning skall ske. När säljare & köpare skakat hand för en lyckad affär återstår bara att vänta på kallelse inför tillträdet.

Ja tack, jag vill ha en fri värdering!

 
Skicka!
803
808