Våra Tjänster

En tjänst kan inte passa alla, men här kan alla hitta en tjänst som passar just dem!

1
Värdering

Vad är min bostad värd? Vad får jag över när jag sålt? Varför vill banken ha en ny värdering? Vi hjälper dig att värdera din villa, bostadsrätt, tomt eller fritidshus samt svarar på frågor gällande ditt nuvarande & framtida boende.

Vi på Happy Broker hjälper dig gärna med en fri värdering.
2
Köpcoach

Hur går det till att köpa bostad? Vad bör jag tänka på? Vad ska jag lägga för bud? Vi erbjuder dig som kund en egen köpmäklare som ger tips & råd om hur du kan agera när du köper bostad. Vi har också de rätta verktygen för att ge dig prisstatistik & information gällande ditt köp.

3
Skrivuppdrag

Ska du sälja men känner att du inte har behovet av att annonsera via vår hemsida eller på hemnet? Du kanske ska överlåta din bostad inom familjen eller till en bekant? Vi kan hjälpa dig att upprätta alla nödvändiga dokument till en rimlig kostnad.

4
Kanske till salu

Den gamla klyschan ”allt är till salu till rätt pris” stämmer väl in på denna tjänst. Vi fotograferar & annonserar din bostad som ”kanske till salu” på vår hemsida. Här arbetar vi med vårt spekulantregister & kontaktar köpare som visat intresse i just ditt område. Hittar vi rätt köpare som betalar vad du vill ha & flyttar in när det passar dig så har vi en affär.

5
På G

Du går i säljtankar, men har inte riktigt bestämt när det är dags? Lugn, då gör vi som så att vi förbereder din bostad med fotografering, planritning & bostadsbeskrivning. Vi annonserar bostaden som ”På G” på vår hemsida där vi bearbetar vårt spekulantregister & nya kunder. När du sedan känner att nu är det dags att sälja så ”trycker vi bara knappen”.

6
Till Salu

Du har bestämt dig för att sälja din bostad? Vi hjälper dig från ”start till mål”. Vi börjar med att värdera din bostad & att komma överens om en tidsplan. Därefter bokar vi fotograf, inhämtar all nödvändig information, upprättar objektsbeskrivning samt planritning för att sedan marknadsföra din bostad som ”Till Salu” genom de bästa kanalerna. Vi visar sedan din bostad, håller i hela processen med kundkontakter, budgivning, kontraktsskrivning & tillträde.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 
Skicka!
804
811